Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi/Elemanı alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi/Elemanı alım ilanı
Abone ol
Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden:Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. 24. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeleri alınacaktır.


- Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların başvurmak istedikleri Ana Bilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserlerini” belirttiği dilekçesine YÖK Formatlı özgeçmişini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 adet Flash bellek veya CD’yi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 24.05.2023 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.
- Doçent kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 24.05.2023 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.
- Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçe ekinde ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 24.05.2023 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Fakülte Dekanlığı’na ve Yüksekokulu Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.
-              Kadrolara başvuracak adayların yukarıda belirtilen evraklarıyla beraber https://www.dogus.edu.tr/docs/default-source/yonergeler/yonergelerimiz/akademik-yukseltme-ve-atama-yonergesi.pdf?sfvrsn=3f20c77c_4 linkinde Ek1’de yer alan puanlama tablosunu doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir.
-              Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
-              Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 24.05.2023 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar ilgili dekanlığa ulaştırılmış olması gerekmektedir.
BAŞVURU ADRESİ:
Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı / Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı / Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü: Dudullu Yerleşkesi: Dudullu OSB Mah. Natoyolu Cad.N:265/1 34775 Ümraniye/İstanbul
Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı: Bahçelievler, Bosna Blv No: 140, 34680 Üsküdar/İstanbul
Tel: 444 79 97 /www.dogus.edu.tr

Fakülte

Bölüm/
Program

Kadro
Sayısı

Alanı

Ek Açıklama





Mühendislik Fakültesi





Yazılım Mühendisliği

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanını almış olmak.

Prof. Dr.

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanını almış olmak.

Doç. Dr.




1

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri, Enformatik veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği/Eğitimi alanlarından birinde doktora yapmış olmak. Bilgisayar Bilimleri veya Bilgisayar Yazılım alanlarından birinde çalışmalara sahip olmak.




Dr. Öğr. Üyesi


1

Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak, Yüksek Lisans ve Doktorasını Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında yapmış olmak.


Dr. Öğr. Üyesi



Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)


1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanını almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Prof. Dr.


1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanını almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Doç. Dr.




2

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri, Enformatik, veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği/Eğitimi alanlarından birinde doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.




Dr. Öğr. Üyesi

Endüstri Mühendisliği (İngilizce)


1

Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği veya Mühendislik Yönetimi Ana Bilim Dallarından birinde doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Dr. Öğr. Üyesi

Sanat ve Tasarım
Fakültesi

Grafik (İngilizce)


1

Tasarım alanında doçent unvanı almış olmak. Grafik Tasarım ve afiş tasarımı alanında çalışmalar yapmış olmak.
İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Doç. Dr.





Meslek Yüksekokulu


İnşaat Teknolojisi


1

İnşaat Mühendisliği Hidrolik bilim dalından doktora mezunu olmak. En az 4 yıl Yükseköğretim Kurumlarında ders verme deneyimine sahip olmak. Çevresel hidrolik konularında
çalışmalar yapmış olmak.


Dr. Öğr. Üyesi

İnsan
Kaynakları Yönetimi


1

İşletme Lisans Mezunu olup, İşletme Yönetimi doktora programı mezunu olmak. En az 4 yıl Yükseköğretim Kurumlarında ders verme deneyimine sahip olmak.


Dr. Öğr. Üyesi


Turizm ve Otel
İşletmeciliği



1

Turizm İşletmeciliği Bölümü lisans mezunu olup, Turizm İşletmeciliği alanında yüksek lisans mezunu olmak ve Turizm İşletmeciliği alanında doktora mezunu olmak. Alanında en az 4 yıl Yükseköğretim Kurumlarında ders verme deneyimine sahip olmak.



Dr. Öğr. Üyesi



İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi



Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)


1

Pazarlama alanında doçent unvanını almış olmak. E-ticaret, sosyal medya ve tüketici davranışı alanlarında bilimsel çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Doç. Dr.


1

Uluslararası Ticaret alanında doçent unvanına sahip olmak. Uluslararası Ticaret, Tedarik Zinciri ve Lojistik alanlarında bilimsel çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.


Prof. Dr.

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 Tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri ve 17 Nisan 2020 Tarihli ve 31102 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” maddesi uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.
ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1.            ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
2.            En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak.
3.            Yabancı Diller Birimi için YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 puan veya muadili bir puan almış olmak.
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1.            ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
2.            YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 50 puan veya muadili bir puan almış olmak (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS’den veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 almış olmak).
3.            Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:
1.            Başvuru Dilekçesi (Dilekçe, başvurulan kadro ve iletişim bilgilerini içeren ıslak imzalı olmalıdır.)
2.            YÖK Formatında Türkçe Özgeçmiş
3.            Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans -Doktora diploma ve Lisans transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği, öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi)
4.            ALES Belgesi (ALES muafiyeti için, görev yapılan Yükseköğretim Kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı)
5.            YDS veya Eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca Kabul Edilen Sınav Belgesi
6.            Nüfus Cüzdan Fotokopisi
7.            2 adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalı)
8.            SGK Hizmet Dökümü (e-Devlet üzerinden alınan barkotlu belge)
9.            Adli Sicil Kaydı Belgesi
İLANIMIZIN;
Başvuru Tarihi   : 09.05.2023
Son Başvuru Tarihi          : 24.05.2023
Ön Değerlendirme Tarihi : 26.05.2023
Giriş Sınavı Tarihi             : 29.05.2023
Sonuç Açıklama Tarihi    : 31.05.2023
-              Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
-              Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları belirtilen sonuç açıklama tarihlerinde www.dogus.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
-              Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 24.05.2023 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar ilgili dekanlık veya müdürlüğe ulaştırılmış olması gerekmektedir.
BAŞVURU ADRESİ:
Rektörlük / Mühendislik Fakültesi Dekanlığı -Dudullu Yerleşkesi: Dudullu OSB Mah.
Natoyolu Cad.N:265/1 34775 Ümraniye İstanbul Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr

Fakülte

Bölüm/ Program

Unvan

Kadro Sayısı

Ales

Ales
Puan Türü

YDS

Özel Koşullar

Mühendislik Fakültesi





Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)



Araştırma Görevlisi



1



70



SAY.



85

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitim Bilişim Uygulamaları, Bilişim Sistemleri veya Enformatik Ana Bilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak.


Öğretim Görevlisi


1


70


SAY.


85

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilişim Sistemleri, Enformatik, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitimi, Ana Bilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.



Yazılım Mühendisliği



Araştırma Görevlisi



1



70



SAY.



50

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitim Bilişim Uygulamaları, Bilişim Sistemleri veya Enformatik Ana Bilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak.


Elektrik Elektronik Mühendisliği


Araştırma Görevlisi


1


70


SAY.


50

Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.


Rektörlük


Yabancı Diller Birimi


Öğretim Görevlisi


3


70


SÖZ.


85

İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Çeviribilim lisans mezunu olmak ve tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazılım Geliştirme Danışmanı ve Proje Asistanı Alım DuyurusuÖnceki Haber

Yazılım Geliştirme Danışmanı ve Proje As...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 43 Öğretim Üyesi alım ilanıSonraki Haber

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 43 Öğr...

Yorum Yazın

28 Nisan Pazar önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (27 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
İnsanlık utanıyor.. İnsanlık ağlıyor.. Kahrolsun Batı! Kahrolsun emperyalizm!
Yeni düzenlemeyle okul eğitim gezileri özel koruma altına alındı
Yeni Müfredatta Matematik Derslerinde "Algoritma-Bilişim" Odakta Olacak
Abide 2024 Araştırması Başarı Testi Uygulamaları Gerçekleştirildi
Öğretici'den Yeni Müfredat Değerlendirmesi
Ebeveynler için Çevrim içi Güvenlik Eğitimi
eTwinning Avrupa Ödüllerinde Türkiye Damgası  
Anket Yeni Müfredatla İlgili Öğretmenler Odasında Ne Konuşuluyor?
Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri-Soru Bankası-Dersler Cepte-3 Adım Soru Bankası mobil uygulamaları
Genç Girişimciler Fikir Maratonu Yerelde Katılımcılarını Arıyor!
Sürü İHA Yarışması Ön Tasarım Raporu Sonuçları Açıklandı!
Afet Bölgelerinde Acil Haberleşme, Enkaz Altında Canlı Arama ve Tespit Teknolojileri (HIZIR) SAGA Çağrısı Süre Uzatımı
Yeni Nesil Yapay Zekâ Yöntemleri Geliştirilmesi SAGA Çağrısı Süre Uzatımı
Okul Sporları Duyuruları
Türkiye-Arnavutluk Gençlik Değişimi Programı sonuçları
Türk üniversiteleri ve rektörlerden ABD’de Gazze’deki vahşeti protesto eden üniversite öğrencilerine yönelik şiddete tepki​
24 konuyu YÖK Kurum İdari Kurulu gündemine taşıdık
TEKNOFEST Montu Kazanan 10 Şanslı Kişi Belli Oldu!