Dokuz Eylül Üniversitesi 4/B Sözleşmeli 11 Personel alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dokuz Eylül Üniversitesi 4/B Sözleşmeli 11 Personel alım ilanı
Abone ol
Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere (Büro Personeli 1, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 1, Mühendis 1, Tekniker 1, Diğer Teknik Hizmet Personeli 1, Hemşire 2, Sağlık Teknikeri 2, Destek Personeli 2 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (b) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar" da yer alan ek 2 nci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır.
NVANIADEDİARANAN NİTELİKLERİLAN NO
BÜRO PERSONELİ1- Ekonomi, İktisat,İşletme, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.
-Almanca Yabancı Dil Sınavından (YDS) veya dengi bir sınavdan en az 80 puan veya üzeri puan almış olmak.
- 2022 KPSS P3 Sınavı puanı olmak
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R01
KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK)1- Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak.
- 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P93 puan türünden puan almış olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak.Özel Güvenlik kartına sahip olmak. (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)
- 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak.
- İç ve dış mekan vardiyalı sistemde çalışmaya engel hali bulunmamak.
- Askerliğini yapmış olmak.
- En az 1.75 cm boyunda olmak. Boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 ten az olmaması. (Resmi sağlık kuruluşu tarafından verilmiş belge başvuru sırasında teslim edilecektir.)
- Üniversitemizin İzmir ili merkez ve ilçelerinde bulunan tüm yerleşkelerinde çalışma şartlarını kabul etmek. (Örn: Yerleşke yerlerimiz olan Selçuk, Kiraz,
Seferihisar, Bergama,Urla, Torbalı gibi)
2023/R02
MÜHENDİS1- İnşaat Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak.
- 2022 KPSS sınavından P3 en az 70 puan almış olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış
olmak.
2023/R03
TEKNİKER1- İnşaat Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.
- 2022 KPSS sınavından P93 puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R04
DİĞER TEKNİK HİZMET PERSONELİ
(KİMYAGER)
1- Kimya Bölümü lisans mezunu olmak.
- 2022 KPSS P3 sınavı puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R05
HEMŞİRE1- Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak.
- 2022 KPSS P3 Sınavı Puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R06
HEMŞİRE1- Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak.
- 2022 KPSS P3 Sınavı Puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.
- Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi ve Biorezonans
Temel Eğitimi almış olmak.
2023/R07
SAĞLIK TEKNİKERİ1- Diyaliz önlisans programından mezun olmak
- 2022 KPSS P93 Sınavı puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R08
SAĞLIK TEKNİKERİ1- Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon önlisans programlarının birinden mezun olmak
- 2022 KPSS P93 Sınavı puanı olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.
2023/R09
DESTEK PERSONELİ1Üniversitemiz Mutfak ve Yemekhanelerinde görev yapmak ve Temizlik hizmetlerini yerine getirmek üzere ortaöğretim (lise  ve dengi) kurumlarından mezunu olmak.
- Son Başvuru tarihi itibariyle 30 Yaşını doldurmamış olmak.
- Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.
- Hijyen Belgesine sahip olmak.
- 2022 KPSS P94 sınavı puanı olmak.
2023/R10
DESTEK PERSONELİ1Bahçe bakımı ve düzenlenmesi hizmetlerini yerine getirmek üzere  en az ortaöğretim (lise  ve dengi) kurumlarından mezunu olmak.
- Bahçe Bakımı ve Peyzaj sertifikası olmak. (MEB, Üniversite ya da Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınmış)
- Son Başvuru tarihi itibariyle 30 Yaşını doldurmamış olmak.
- Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.
- 2022 KPSS P94  sınavı puanı olmak.
2023/R11


I- GENEL ŞARTLAR:
Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap,  rüşvet,  hırsızlık,  dolandırıcılık,  sahtecilik,  güveni  kötüye  kullanma,  hileli  iflas,  ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
d) Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerliğini yapmış olmak, fiilen askerlik   görevinde   bulunmamak   yahut   ertelemiş   olmak,   göreve   başlamasına   engel   hali bulunmamak.  (Koruma  ve  Güvenlik  Görevlisi  unvanına  başvuracaklarda  askerliğini  yapmış olmak şartı aranmaktadır.)
e) 657  sayılı  Kanunun  53  üncü  maddesi  hükümleri  saklı  kalmak  kaydıyla,  görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
Atanmaya  hak  kazanan  adaylar  hakkında  7315  sayılı  Güvenlik  Soruşturması  ve  Arşiv Araştırması  Kanununun  3  ncü  maddesi  uyarınca  arşiv  araştırması  yapılacaktır.  Söz  konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

II- ÖZEL ŞARTLAR:
1. 2022  yılı  KPSS  sınavına  girmiş  olmak.Lisans  mezunları  için  KPSS  P3,  Önlisans mezunları  için  KPSS  P93,  Ortaöğretim  veya  Dengi  Okul  mezunları  için  KPSS  P94  puanı  esas alınacaktır. Adayların 2022 yılı KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.
2. Başvuracak  adayların,  başvurduğu  ilan  kodunda  yer  alan  "Aranan  Nitelikler"  in tamamını taşıyor olmak ve bunu belgelendirmek.
3. Herhangi  bir  Sosyal  Güvenlik  Kurumundan  emeklilik  veya  yaşlılık  aylığı  almıyor olmak.
4. Tüm pozisyonlar için ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma  (gece  dahil)  şartını  kabul  etmek,  vardiyalı  ve  nöbet  usulü  çalışmasına  engel  durumu bulunmamak.
5. Üniversitemizin  İzmir  ili  merkez  ve  ilçelerinde  bulunan  tüm  yerleşkelerinde  çalışma şartlarını  kabul  etmek.(Örn:  Yerleşke  yerlerimiz  olan  Selçuk,  Kiraz,  Seferihisar,  Bergama,Urla, Torbalı gibi)
6. Başvuracak  adayların  657  sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu'nun  4/B  maddesinin  "Bu şekilde   istihdam   edilenler,   hizmet   sözleşmesi   esaslarına   aykırı   hareket   etmesi   nedeniyle kurumlarınca  sözleşmelerinin  feshedilmesi  veya  sözleşme  dönemi  içerisinde  Bakanlar  Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.
7. Başvuracak  adaylar,  6698  sayılı  Kişisel  Verilerin  Korunması  Kanunu  kapsamında kişisel verilerinin kaydedilmesi, işlenmesi ve paylaşılmasını kabul etmiş sayılırlar.

III- İSTENEN BELGELER:
1. Başvuru Formu (Adaylar http://www.deu.edu.tr internet adresinde yer alan Duyurular linkinden temin edeceklerdir)
2. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin ön ve arka yüzlü fotokopisi (1 adet)
3. 2022 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (1 adet)
4. Fotoğraf (1 adet) 5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
6. Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge (Terhis, tecil, muaf vb.)
7. Başvuru yapılan ilan kodunun nitelik kısmında istenilen diğer belgeler (sertifika vb.)
8. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna müracaat eden adaylar için Özel Güvenlik Görevlisi   Kimlik   Kartının   fotokopisi   ile   boy/kilo   durumlarını   gösterir   resmi   bir   sağlık kuruluşundan alacakları belge.

IV- BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:
Müracaatlar,  ilanın  Resmî  Gazete’de  yayımlandığı  günü  izleyen  15  gün  içinde  (mesai bitimine kadar) Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile başvuru şeklinde yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
İlan  kodu  boş  bırakılmayacak  olup,  adaylar  sadece  tek  bir  unvan  kodu  için  başvuru yapacaklardır.  Birden  fazla  ilan  koduna  yapılan  başvurular  olduğu  takdirde  tüm  başvurular geçersiz sayılacaktır.
Başvuru  formunu  hatalı  dolduran,  eksik  ya  da  hatalı  belge  ibraz  edenlerin  müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.
Yerleşmeye  hak  kazanan  adaylardan,  daha  sonra  şahsen  başvuru  sırasında  beyanda bulundukları  belgelerin  asıllarının  veya  onaylı  suretlerinin  ibrazı  istenecektir.  Gerçeğe  aykırı belge beyan/teslim edenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

V- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI:
1. Adaylardan istenilen belgeler Değerlendirme Komisyonu tarafınca incelenir.
2. Tüm başvurular ilgili alanların 2022 yılı KPSS puanları baz alınarak değerlendirilir.
3. Atanmaya hak kazanan asil ve yedek adaylar, ilanın başvuru süresinin bitiminden 10 (on) işgünü içerisinde http://www.deu.edu.tr internet adresinden duyurulacaktır.
4. Atanmaya  hak  kazanan  asil  ve  yedek  adaylar,  işe  başlamak  için  gerekli  belgeleri duyurunun yapıldığı tarihten itibaren en geç 5 (beş) işgünü içerisinde Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü  Personel  Dairesi  Başkanlığına  şahsen  teslim  etmesi  gerekmektedir.  Süresi  içinde belgelerini teslim etmeyen asil ve yedek adaylar atanma hakkını kaybeder.
5. İlanda yer alan her kadro unvanının 5 (beş) katı kadar yedek aday belirlenecektir.
6. Atamalar; Bu ilan ile yapılan tüm başvurular içerisinde KPSS puan sıralamasına göre ve  5  (beş)  işgünü  içerisinde  evrak  teslim  eden  Asil  adaylardan  başlar,  evrak  teslim  eden  son Yedek adaya kadar devam etmek suretiyle kadro sayısı tamamlanana kadar gerçekleşir.
7. Atanmaya  hak  kazanan  asil  ve  yedek  adaylar,  ilanın  başvuru  süresinin  bitiminden 10(on) işgünü içerisinde http://www.deu.edu.tr internet adresinden duyurulacaktır.
8. Göreve    başlayanlardan,    aranan    şartları    taşımadığı    sonradan    tespit    edilenlerin sözleşmeleri feshedilecektir. İdaremiz tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. İlanda  bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.
9. Başvuru   yapan   adaylara   evrak   iadesi   yapılmayacaktır.   Bu   ilan   atanmaya   hak kazananlara tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
10. Arşiv araştırması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemleri sırasında gerçeğe aykırı  bulunduğu  veya  eksik  evrak  verdiği  sonradan  tespit edilenler  ile  istenilen belgeleri  ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

Adres                                   :  Dokuz  Eylül  Üniversitesi  Rektörlüğü  Cumhuriyet  Bulvarı No: 144 Alsancak/İZMİR
Detaylı Bilgi İçin Telefon   :  (0232) 412 11 01 - (0232) 412 11 13

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu Başkanlığından 214 Aday Araştırmacı alım ilanıÖnceki Haber

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik A...

750 gram doğan Ali bebek 3 ay içerisinde üç ameliyat geçirdiSonraki Haber

750 gram doğan Ali bebek 3 ay içerisinde...

Yorum Yazın

4 Mayıs Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (03 Mayıs 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
Bosna Hersek’e gitmeye hak kazananlar açıklandı
Kamp Liderliği Başvuru Sonuçları açıklandı
Üniversite daire başkanlarına makam tazminatı ödenmelidir
‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ yeni müfredat taslağı değerlendirmemizi tamamladık
Öğretici: Memur Ve Emekliler Enflasyona Yenik Düştü
Temmuzda memurlara yüzde kaç zam bekliyorsunuz?
Fahiş Fiyat Ve Stokçuluk Cezalarının Artırılmasını Da İçeren Kanun Teklifi TBMM’de
Öğretmenlerin Deprem Öncesinde Görev Yaptıkları İllere İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu Açıldı
2018 Yılından İtibaren Sınavsız Ataması Yapılan Tüm Şube Müdürlüğü Atamalarını İptal Ettirdik
Sosyal Becerileri Geliştirme Eğitimi
Dijital Medya Okuryazarlığı Eğitimleri
Solve For Tomorrow Projesi Çevrim İçi Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi
Okul Sporları Duyuruları
2024 KPSS başvuru kılavuzu yayımlandı
Kariyer Mi Önemli? Sayın Cumhurbaşkanının Sözünün Havada Kalması Mı Önemli?
Ekonomiye Emekçi Gözüyle Bakış Şarttır
Alım Gücünü Artırmak İçin Refah Payı Verilmesi Şarttır
Memurlar Temmuzda Ne Kadar Zam Alacak?