İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi ve 42 Öğretim Üyesi alıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi ve 42 Öğretim Üyesi alıyor
Abone ol
Üniversitemizin aşağıda isimleri belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 33. maddesi ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.


Üniversitemizin aşağıda isimleri belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 33. maddesi ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:
1- Başvuru Formu ve Başvuru Dilekçesi (Başvuru formu ve dilekçesine web sayfası-duyurular-ilan metninin içerisinden ulaşılabilir.)
2- Kimlik Fotokopisi,
3- YÖK Formatlı Özgeçmiş,
4- Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopileri (Noter onaylı belge ya da e-Devletten alınan öğrenim belgesi)
5- Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
6- Lisans Transkripti (Onaylı)
7- Öğrenci Durumunu Gösterir Belge (Öğrenci Belgesi)
8- ALES Belgesi
9- Yabancı Dil Belgesi
10- 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
11- Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
12- İlan özel şartında tecrübe istenen kadro başvuruları için, tecrübe durumunu gösteren resmi belge,
13- Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Döküm Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
14- Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (e-Devlet üzerinden)
Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Müracaatlar şahsen veya kargo yoluyla, aşağıda belirtilen adrese yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

SINAV TAKVİMİ
İLK BAŞVURU TARİHİ : 30.03.2023
SON BAŞVURU TARİHİ : 13.04.2023
ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ : 17.04.2023
SINAV GİRİŞ TARİHİ : 24.04.2023
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 28.04.2023
*Atanmaya hak kazanan Aday/Adayların tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır.
 

KADRO UNVANIFAKÜLTE/ YÜKSEKOKULBÖLÜMANABİLİM DALI/ PROGRAMKADRO SAYISIBAŞVURU ŞEKLİALES PUANIYABANCI DİL PUANISONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET
ADRESİ
İLAN ÖZEL ŞARTI
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriMekatronik Mühendisliği (İngilizce)Mekatronik Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trMakine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak-Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği veya Nanoteknoloji Mühendisliği alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. Aynı alanların birinde Tezli Yüksek Lisans, Bütünleşik Doktora ya da Doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriMekatronik MühendisliğiMekatronik Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trMakine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak-Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği veya Nanoteknoloji Mühendisliği alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. Aynı alanların birinde Tezli Yüksek Lisans, Bütünleşik Doktora ya da Doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriBilgisayar MühendisliğiBilgisayar Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trBilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak. Aynı alanlarda tezli yüksek lisans, bütünleşik doktora ya da doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriBilgisayar Mühendisliği (İngilizce)Bilgisayar Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trBilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak. Aynı alanlarda tezli yüksek lisans, bütünleşik doktora ya da doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriEndüstri MühendisliğiEndüstri Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trEndüstri Mühendisliği Lisans mezunu olmak, Endüstri Mühendisliği alanında Tezli Yüksek Lisans, Doktora veya Bütünleşik Doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriEndüstri Mühendisliği
(İngilizce)
Endüstri Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trEndüstri Mühendisliği Lisans mezunu olmak, Endüstri Mühendisliği alanında Tezli Yüksek Lisans, Doktora veya Bütünleşik Doktora öğrencisi olmak.
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriEndüstriyel Tasarım MühendisliğiEndüstriyel Tasarım Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.trEndüstriyel Tasarım Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım veya Endüstri Ürünleri Tasarımı lisans mezunu olup, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım, Endüstri
Ürünleri Tasarımı, Mimarlık veya İç Mimarlık alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor ya da bitirmiş olmak veya Mimarlık, İç Mimarlık ve Tasarım alanlarının birinden lisans mezunu olup Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım veya Endüstri Ürünleri Tasarımı alanlarından birinde yüksek lisans yapıyor ya da bitirmiş olmak
Araştırma GörevlisiMühendislik ve Doğa BilimleriMakine MühendisliğiMakine Mühendisliği1Posta/ Şahsen70 (SAY)50www.istun.edu.tr“Makine Mühendisliği”, “Malzeme Bilimi ve Mühendisliği”, “Otomotiv Mühendisliği” alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. Aynı alanların birinde Tezli Yüksek Lisans,
Bütünleşik Doktora ya da Doktora öğrencisi olmak.


BAŞVURU ADRESİ: Sütlüce, İmrahor Caddesi. No: 82, 34275 Beyoğlu/İstanbul
*Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadro başvuruları, Fakülte Dekanlıklarına yapılacaktır.
www.istun.edu.tr [email protected]
444 3 788 0850 522 38 90
Bilgi İçin: [email protected] (İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı
Duyurulur

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden
ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI


Üniversitemiz 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine öğretim üyesi alınacaktır.
İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:
1. Başvuru Formu ve Başvuru Dilekçesi (Başvuru formu ve dilekçesine web sayfası-duyurular-ilan metninin içerisinden ulaşılabilir.)
2. Kimlik Fotokopisi
3. 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
4. YÖK Formatlı Özgeçmiş
5. Lisans/Lisansüstü Mezuniyet belgeleri (e-Devlet üzerinden alınabilir) veya Diploma fotokopileri (noter onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi)
6. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
7. Doçentlik Belgesi
8. Yabancı Dil Belgesi
9. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge.
10. Bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi başvuruları için 4 takım, Profesör başvuruları için 6 takım yayın dosyası (USB Harici Belleke aktarılmış şekilde)
11. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Döküm Belgesi (e-Devlet üzerinden barkotlu alınabilir.)
12. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Müracaatlar şahsen veya kargo yoluyla, aşağıda belirtilen ilgili adreslere yapılacaktır.
Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLK BAŞVURU TARİHİ : 30.03.2023
SON BAŞVURU TARİHİ : 13.04.2023
 

FAKÜLTE /
YÜKSEKOKUL
BÖLÜMANABİLİM DALI/
PROGRAM
KADRO UNVANIKADRO
SAYISI
İLAN ÖZEL ŞART
Diş HekimliğiKlinik BilimlerEndodontiDoktor Öğretim Üyesi1Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. Endodonti alanında doktora ya da uzmanlığını almış olmak.
Kök kanallarının dönen eğe sistemleri kullanılarak şekillendirilmesi üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Diş HekimliğiKlinik BilimlerOrtodontiDoktor Öğretim Üyesi1Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. Ortodonti alanında doktora ya da uzmanlığını almış olmak. Invisalign ve Dolphin konularında deneyim sahibi ve bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
Diş HekimliğiKlinik BilimlerDiş Hastalıkları ve
Tedavisi
Doktor Öğretim
Üyesi
1Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. Restoratif Diş Tedavisi alanında doktora ya da uzmanlığını almış olmak.
TıpTemel Tıp BilimleriTıbbi Biyokimya (İngilizce)Profesör Dr. Öğr. Üyesi2Tıbbi Biyokimya alanında uzmanlığını veya doktorasını almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Genel CerrahiProfesör1Doçentliğini Genel Cerrahi alanında almış olmak. Onkolojik Cerrahi yandal uzmanı olmak, kolon ve rektum kanseri alanında çalışmalar yapmış olmak.
TıpCerrahi Tıp BilimleriTıbbi PatolojiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Tıbbi Patoloji alanında uzmanlığını/doçentliğini almış olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Kadın Hastalıkları ve
Doğum
Doçent1Jinekolojik Onkoloji yandal uzmanlığını yapmış olmak, doçentliğini Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında almış olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Beyin ve Sinir
Cerrahisi
Doçent1Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında doçentliğini almış olmak. İnme konusunda deneyimli olmak.
TıpCerrahi Tıp BilimleriÇocuk CerrahisiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Çocuk Cerrahisi alanında uzmanlık/doçentliğini almış olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Göğüs CerrahisiDr. Öğr. Üyesi1Göğüs Cerrahisi alanında uzmanlığını almış olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Göz HastalıklarıDr. Öğr. Üyesi2Göz Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak.
TıpCerrahi Tıp BilimleriPlastik, Rekonstrüktif ve
Estetik Cerrahi
Dr. Öğr. Üyesi1Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını almış olmak.
TıpCerrahi Tıp
Bilimleri
Ortopedi ve
Travmatoloji
Dr. Öğr. Üyesi1Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlığını almış olmak. El ve Mikro Cerrahi alanında deneyimli olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriÇocuk Sağlığı ve HastalıklarıProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriRuh Sağlığı ve HastalıklarıDoçent1Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi alanında uzmanlığını/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriRuh Sağlığı ve HastalıklarıProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriDeri ve Zührevi HastalıklarProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Dermatoloji alanında uzmanlık/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik
Mikrobiyoloji
Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
2Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Viral enfeksiyonlar ve yoğun bakım enfeksiyonları konularında deneyim sahibi olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriGöğüs HastalıklarıProfesör1Göğüs Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak, uyku bozuklukları ve tedavisi alanında çalışmalar yapmış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriGöğüs HastalıklarıDr. Öğr. Üyesi1Göğüs hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak, Bronkoskopi ve Endobronşiyal Ultrasonografi alanında yeterli tecrübeye sahip olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriNükleer TıpProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Nükleer Tıp alanında uzmanlık/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriRadyolojiDr. Öğr. Üyesi1Radyoloji alanında uzmanlığını almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriKardiyolojiProfesör1Kardiyoloji alanında uzmanlık/doçentliğini almış olmak.
TıpDahili Tıp BilimleriHalk SağlığıDr. Öğr. Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Halk Sağlığı alanında uzmanlığını almış olmak.
EczacılıkEczacılık Meslek BilimleriFarmakognoziProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Farmakognozi alanında doktora veya doçentliğini almış olmak.
EczacılıkEczacılık Meslek BilimleriFarmakognozi (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Farmakognozi alanında doktora veya doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
EczacılıkEczacılık Meslek BilimleriFarmakolojiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Farmakoloji alanında doktora/uzmanlık veya doçentliğini almış olmak.
EczacılıkEczacılık Meslek BilimleriFarmakoloji (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Farmakoloji alanında doktora/uzmanlık veya doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal BilimlerİşletmeİşletmeProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1İşletme, İşletme Mühendisliği, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Sayısal Yöntemler alanlarından birinden Doktora derecesine sahip olmak
Mühendislik ve Doğa BilimleriBilgisayar MühendisliğiBilgisayar MühendisliğiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik Mühendisliği alanında lisans mezunu olmak, (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği)
alanlarında yüksek lisans veya doktora yapmış olmak ve/veya doçentliğini bu alanda almış olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriBilgisayar MühendisliğiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik Mühendisliği alanında lisans mezunu olmak, (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği) alanlarında yüksek lisans veya doktora yapmış olmak ve/veya doçentliğini bu alanda almış olmak.
Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriEndüstri MühendisliğiEndüstri MühendisliğiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Endüstri Mühendisliği alanında doktora/doçentliğini almış olmak, yazılım dilleri ve programlama konusunda ders verebilecek bilgi birikimine sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriEndüstri MühendisliğiEndüstri Mühendisliği (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Endüstri Mühendisliği alanında Doktora veya Doçentliğini almış olmak, yazılım dilleri ve programlama konusunda ders verebilecek bilgi birikimine sahip olmak, Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriMekatronik MühendisliğiMekatronik Mühendisliği (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
2Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Uçak Mühendisliği; Uzay Mühendisliği, Uçak- Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği veya Nanoteknoloji Mühendisliği alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan doktora veya doçentliğini almış olmak. Mekatronik Mühendisliği bölümünde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriMakine MühendisliğiMakine Mühendisliği (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Otomasyon, Bilgi ve Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği,
Biyomedikal Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak- Uzay Mühendisliği,
Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği veya Nanoteknoloji Mühendisliği
alanlarından birinden Lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan doktora veya doçentliğini almış olmak. Mekatronik Mühendisliği bölümünde akademik (bölüm dersi verme) yetkinliğine sahip olmak.
Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa BilimleriYazılım MühendisliğiYazılım MühendisliğiProfesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
1Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik Mühendisliği alanında lisans mezunu olmak, ilgili alanlarda doktora yapmış olmak ve/veya doçentliğini bu alanlardan almış olmak
Mühendislik ve Doğa BilimleriYazılım MühendisliğiYazılım Mühendisliği (İngilizce)Profesör Doçent
Dr. Öğr. Üyesi
2Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik Mühendisliği alanında lisans mezunu olmak, ilgili alanlarda doktora yapmış olmak ve/veya doçentliğini bu alanlardan almış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dilde öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.


BAŞVURU ADRESİ:
Sütlüce, İmrahor Caddesi. No: 82, 34275 Beyoğlu/İstanbul
*Profesör ve Doçent kadro başvuruları, Üniversitemiz İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına yapılacaktır.
*Doktor Öğretim Üyesi kadro başvuruları, Fakülte Dekanlıklarına yapılacaktır.

www.istun.edu.tr [email protected]
444 3 788 0850 522 38 90
Bilgi İçin: [email protected] (İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı)

Duyurulur.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hacettepe Üniversitesi 4/B Sözleşmeli 621 Personel alım ilanıÖnceki Haber

Hacettepe Üniversitesi 4/B Sözleşmeli 62...

Kapadokya Üniversitesi Öğretim elemanı ve Öğretim Üyesi alım ilanıSonraki Haber

Kapadokya Üniversitesi Öğretim elemanı v...

Yorum Yazın

Öğretmen Ataması İçin İstikşafi Görüşmeler Devam Ediyor
YKS Kampı videoları ve soru bankası OGM Materyal'de
”Hayatın İçinde Kadın” konulu uzaktan hizmet içi eğitim
Sorular ve Cevaplarla Strateji Geliştirme Başkanlığı
Oku-Yorum,  Yazı-Yorum projesi değerlendirme sonuçları
Epale - 2024 Halk Eğitimi Merkezleri Kısa Film Yarışması
Dikey İnişli Roket Yarışması Kritik Tasarım Raporu Sonuçları Açıklanmıştır!
Açık Öğretim Okulları 3. Dönem Sınavları İçin E-Sınav Randevu Alma İşlemleri Başladı
Ortaöğretimde Geliştirme Ve İzleme Sistemi (OGİS) Kapsamında Araştırma Gerçekleştirilecek
2024-EKPSS Kura İçin Başvurular Başladı
e-YDS 2024/7 (Almanca/Fransızca) Başvuruları Başladı
Kefilsiz İkraz Başvuruları E-Devlet Üzerinden Alınmaya Başlanmıştır
Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutman Ve Öğretmenlerin 13 - 21 Mayıs 2024 Tarihleri Arasında Yapılacak Temsil Yeteneği Sınavı Bilgileri
Okul Sporları Duyuruları
İşte haftanın yalan haberleri
Proje Okullarına Yönetici Ve Öğretmen Atama Da, Özel Protokoller Uygulanmayacak
Tasarım Odaklı Düşünme Farkındalık Eğitimi
İşte kendinizi geliştirmeniz için online eğitimler
Türkiye Kamu-Sen’in Düzenlediği Anneme Mektup Yazma Yarışması Sonuçları Açıklandı
AES Öğretmenlerin Ekonomik Durumları Anketi