İzmir Bakırçay Üniversitesi Araştırma Görevlisi / Öğretim Üyesi alıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir Bakırçay Üniversitesi Araştırma Görevlisi / Öğretim Üyesi alıyor
Abone ol
Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10/07/2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanun’un 31. maddesi, 50/d maddesi ile 09/11/2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve EsaslarHakkında Yönetmelik kapsamında öğretim elemanı alınacaktır.

- Adaylar başvurularını Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden https://ubys.bakircay.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris adresinden çevrimiçi olarak yapacaklardır.
- Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılanlar dahil) e-Devlet üzerinden alacakları HİTAP Hizmet Belgesini başvurularına eklemeleri gerekmektedir. e-Devletten alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.
- Yabancı ülkelerden alınan mezuniyet belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ve/veya Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
- Başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15’inci gün saat 23:59’a kadar çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların aktif öğrenci olması gerekmektedir.
- İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
- İhtiyaç duyulması halinde adayları ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından yapılacak
olup, ayrıca yazılı bilgilendirme yapılmayacaktır.



 

SIRA
NO
KADRO
UNVANI
DERECEADETALESYABANCI DİLBİRİM/BÖLÜM/ANABİLİM DALIÖZEL ŞARTLAR
1Araştırma Görevlisi617560Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı
Mühendislik alanında lisans mezunu olmak. Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinin birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
2Araştırma
Görevlisi
617560Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri
Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı
Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.


Başvuru Başlangıç Tarihi : 18.05.2023
Son Başvuru Tarihi : 01.06.2023
Ön Değerlendirme Tarihi : 08.06.2023
Giriş Sınavı Tarihi : 15.06.2023
Sonuç Açıklama Tarihi : 20.06.2023


GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:
1- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.
2- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük ve 5’lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliliği, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen tabloya göre yapılacaktır.
3- Üniversite, sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir.
Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmaz. İdare uygun gördüğü takdirde, ilanın her aşaması iptal edilebilir.
4- Adaylar açıklanan kadrolardan yalnızca 1 (bir) tanesine başvuru yapabilir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
MUAFİYET
• Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek
yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı
kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- Adaylar başvurularını Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden https://ubys.bakircay.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris adresinden çevrimiçi olarak yapacaklardır.
- Başvuru yapacak adayların İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir.
- Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılanlar dahil) e-Devlet üzerinden alacakları HİTAP Hizmet Belgesini başvurularına eklemeleri gerekmektedir. e-Devletten alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.
- Yabancı ülkelerden alınan mezuniyet belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ve/veya Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
- Başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15’inci gün saat 23:59’a kadar çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
- İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
- İhtiyaç duyulması halinde adayları ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından yapılacak olup, ayrıca yazılı bilgilendirme yapılmayacaktır

 

SIRA
NO
KADRO
UNVANI
DERECEADETFAKÜLTE-BÖLÜM-ANABİLİM DALIÖZEL ŞARTLAR
1Doçent21İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Tarihi
Anabilim Dalı
Doktorasını İktisat alanında yapmış olmak. Ortadoğu politik ekonomisi ve Ortadoğu tarihi
alanında çalışma yapmış olmak.
2Profesör11İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim DalıDoçentliğini Yönetim ve Strateji alanında almış olmak. Yönetim çalışmanın anlamı ve girişimcilik alanlarında çalışma yapmış olmak.
3Profesör11Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Anabilim DalıDoçentliğini Bilgisayar Mühendisliği alanından almış olmak. Yapay zekâ, makine öğrenmesi, sanal gerçeklik ve biyomedikal görüntü işleme konularında çalışma yapmış
olmak.
4Profesör11Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği
Bölümü Biyomedikal Mühendisliği Anabilim Dalı
Doçent unvanını Makine Mühendisliği alanından almış olmak. Biyomalzemeler,
biyomekanik analizler ve ortopedik cihaz tasarımı konularında çalışma yapmış olmak.
5Profesör11Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Temel Bilimler Anabilim DalıDoçentliğini Fizik alanından almış olmak. Deneysel yüksek enerji fiziği, CMS verileri ve klasik jet şekilleri konularında çalışma yapmış olmak.
6Profesör11Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Temel Bilimler Anabilim DalıDoçent unvanını Matematik bilim alanından almış olmak. 2-normlu uzaylar, istatistiksel yakınsaklık, oyun teorisi ve seçme prensipleri konularında çalışma yapmış olmak.
7Profesör11Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim DalıDoçentliğini fizyoloji alanında almış olmak.
Göğüs hastalıklarında gen polimorfizmi ve Alzheimer Hastalığında oksidatif belirteçler konularında çalışma yapmış olmak.
8Profesör11Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim DalıBiyomekanik konusunda eğitim almış olmak. Epifiz kırıklarında statik analiz alanında çalışma yapmış olmak.
9Doçent11Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim DalıCovid-19’da stres markerları ve acil serviste maske kullanımı konularında çalışma yapmış olmak
10Doçent11Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim DalıPostoperatif hipotermi, kostotransvers blok ve çocuklarda zor entübasyon konularında çalışma yapmış olmak
11Profesör11Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim DalıErken evre meme kanserinde adjuvan kemoterapi ve radyoterapinin etkilerini inceleyen çalışma yapmış olmak.
12Doçent11Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim DalıDoçentliğini Dahili Hastalıklar Hemşireliği alanında almış olmak. Aromaterapi, meme kanseri ve yaşam sonu bakım konularında çalışma yapmış olmak.
13Doçent11Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Onkoloji Hemşireliği Anabilim DalıDoçentliğini Dahili Hastalıklar Hemşireliği alanında almış olmak,
Mobil uygulama, meme kanseri ve müzik terapi konularında çalışma yapmış olmak.
14Doçent11Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Anabilim DalıSağlık yönetimi Lisans mezunu olmak ve doktorasını Sağlık Yönetimi alanında yapmış olmak. Sağlık davranışları-sağlık sonuçları ilişkisi, sağlık hizmetlerinde maliyet konularında
çalışma yapmış olmak.
15Doçent21İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim DalıAtatürk İlkeleri ve Cumhuriyet Tarihi alanında doçent unvanı almış olmak. Türk siyasi tarihi, basın tarihi ve darbeler üzerine çalışma yapmış olmak.
16Profesör11Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Mali Hukuk Anabilim DalıHukuk Fakültesi mezunu olmak, Doçentliğini Hukuk Bilimleri Mali Hukuk alanında almış olmak. İlgili alanda çalışma yapmış olmak.
17Doçent21Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim DalıHukuk Fakültesi mezunu olmak. Doçentliğini Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku alanında almış olmak. Kanun yolları konusunda çalışma yapmış olmak.



[ilan.gov.tr]

İlan Bilgileri

 

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanıÖnceki Haber

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi alım...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyorSonraki Haber

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sözleş...

Yorum Yazın

EBA'da kitap okumak şimdi daha keyifli!
*Yapay Zekâ ile Eğitimin Geleceği* Öğretimde Yapay Zekâ İstemleri:Etkili Prompt Oluşturmanın Püf Noktaları
İşte 1 Mayısta Türkiye Kamu Sen'in Talepleri
İşte 1 Mayısta Memur Sen'in Talepleri
Öğretmenimizin öğrencisi tarafından yapılan bıçaklı saldırıda yaralanmasının üzüntüsünü yaşıyorum
Çağ Değişiyor, Eğitim Dönüşüyor
YKS Hazırlık Sayfası
Anket, Her Nesil Öğretmenlik Eğitimi Başvurusu
Akıllı Mama Kabı Projesi
Teftişin Kalemi E-Dergisi 3. Sayısı Yayımlandı
Mayıs Ayı E-Bültenimiz Yayında
Laik Ve Bilimsel Eğitime Sahip Çıkmak İçin Hep Birlikte Harekete Geçelim
Ucube Mülakat Uygulaması Kaldırılmalı Eğitimde Adalet Sağlanmalıdır
"BİLSEM'ler Arası Eğitsel Dijital Oyun Geliştirme Yarışması"na Başvuru Süresi Uzatıldı
İşte kendinizi geliştirmeniz için online eğitimler
Teknofest Çeşitli Kategorilerdeki Yarışma Sonuçları Açıklandı!
İşte haftanın yalan haberleri
"IDEAGENÇ'24 Senin Merkezin, Senin Hayalin” Ideathon yarışması başvuru sonuçları açıklandı! 
Türk-İş Nisan 2024 Açlık Ve Yoksulluk Sınırı
Okul Sporları Duyuruları