Taksim Meydanı’nda geçtiğimiz yaz meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı: Kadınlar polis otosuna saldırdı, karakolu birbirine kattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksim Meydanı’nda geçtiğimiz yaz meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı: Kadınlar polis otosuna saldırdı, karakolu birbirine kattı
Abone ol
Taksim Meydanı’na giren polis ekibinin önlerinden çekilmeleri için korna çaldığı iki genç kadın, hem çekilmeyip hem de küfürler savurunca ortalık karıştı. Polis otosuna da vuran iki kadın direnip hakaretler etmeyi sürdürünce polis tarafından güçlükle gözaltına alındı. Kelepçelenen iki kadın önce hastaneyi sonra da karakolu da adeta birbirine kattı. Yaşananlar kameralara yansırken, saldırgan iki kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Beyoğlu Taksim Meydanı’nda geçtiğimiz yaz yaşanan olayda gece saatlerinde devriye gezen polis ekibi, cadde üzerinden meydana giriş yaptı. Burada ilerleyen ekip, önünde yürüyen iki kıza yoldan çekilmeleri için kornaya bastı. Ancak dansçılık yaptığı ve öğrenci olduğu öğrenilen Zeynep Beren B. (22) ekibe bağırarak, “Burası yaya yolu, siz kendinizi ne zannediyorsunuz, defolun başka yerden geçin" dedi. Polisin tekrardan yoldan çekilmeleri yönünde uyarıda bulunması üzerine kadın şahıs, ekibin geçişine engel olarak “üzerinizde ki üniformaya mi güveniyorsunuz” diyerek bu kez de küfürler savurmaya başladı.

 

 

 

Polis otosunu yumruklayıp küfürler savurdu

 

 

 

Çevredeki vatandaşların duyacağı şekilde hakaretler de savuran kadın, polis otosunun da kaputunu yumruklamaya başladı. Bunun üzerine araçtan inen polis ekibi, kadını uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak uyarıları dikkate almayan kadın, bağırarak küfür etmeye devam etti. Bu sebeple polis kadını gözaltına almak istedi. Kadınlar ise polise direnerek tekme ve yumrukları savurdu. Kadın polis otosuna bindirilmek istenildiği esnada yanındaki arkadaşı Elif Aleyna Ö. (26), aracın kapısını açarak polis memuruna eliyle vurmaya başladı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu iki kadın da güçlükle polis otosuna bindirildi. Yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

 

 

 

Küfür ve hakarete uğrayan doktor “beyaz kod” verdi

 

 

 

Sağlık kontrolünden geçirilmesi için hastaneye götürülen iki kadın, polis otosu içerisinde polis memurunu darbederek direnmeye devam etti. Hastanede de aynı şekilde küfür ederek bağırmayı sürdüren iki kadını güvenlik görevlileri sakin olmaları yönünde uyardı ancak başarılı olamadı. Hastanedeki doktora da küfür ve hakaret ettiği öğrenilen iki kadın hakkında doktor, şikayetçi olacağını söyleyerek “beyaz kod” uyarısı verdi. Güçlükle alınan sağlık raporu sonrasında iki kadın, emniyete götürülmek üzere polis otosuna bindirilmek istendi. Ancak iki kadın, kendini yere atarak polis direndikten sonra tekme ve yumruklar salladı. Zorlukla araca bindirilen kadınlardan biri, "İnşallah anan, bacında bu duruma düşer” diye küfürler etti.

 

 

 

Karakolu da birbirine kattılar

 

 

 

Daha sonra polis otosuyla emniyete görürülen iki kadın, burada da rahat durmadı. Küfür ve hakaretler eden iki kadın, oturduğu yerden kalkarak polise saldırdı. Polis memuru yaşananları cep telefonuyla kayıt altına alırken, karakolu adeta birbirine katan iki kadının ifadesi alındı. Geceyi nezarethanede geçiren iki kadına, “tehdit-hakaret”, “görevi yaptırmamak için direnme”, “kamu aracına zarar verme” suçlarından ve “beyaz kod” verilmesinden dolayı adli işlem yapıldı.

 

 

 

Ortalığı birbirine katan iki kadın serbest

 

 

 

İşlemlerinin tamamlanması sonrasında adllyeye sevk edilen saldırgan 2 kadın, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili mahkeme sürecinin halen devam ettiği ortaya çıktı.

 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da ‘Zıpkın-8’ operasyonuÖnceki Haber

Tekirdağ’da ‘Zıpkın-8’ operasyonu

FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon: 5 gözaltıSonraki Haber

FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına ope...

Yorum Yazın

15 Mayıs Çarşamba önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (14 Mayıs 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
Tasarruf Paketi Sadece Memurlara Mı?
Türk Eğitim-Sen Akademi YÖK Görevde Yükselme sınavına hazır
e-YDS 2024/8 (Arapça/Rusça): Başvuruları Alınıyor
Okul Sporları Duyuruları
ÖMK Genişletilmeli, Eğitim Çalışanlarının Tümünü Kapsayan Bir Meslek Kanunu Çıkarılmalıdır
İLKSAN 71. Araç Kampanyası Başlıyor
Öğretmen Atamalarında Mülakat Uygulaması Tamamen Kaldırılmalıdır!
Açık Öğretim okulları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri 
Mülakat Uygulamasını Kabul Etmiyoruz Yargıya Taşıyoruz
10 Soruda 2024 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Öğretmen Atamaları
Öğretmen Atamalarında Mülakat Uygulamasını Yargıya Taşıdık
MEB il içi isteğe bağlı yer değiştirme sürecini 31 Aralık tarihini esas alarak yürütmelidir
Gençlerle Sivil Anayasa Buluşması İçin Başvurular Başladı
Dokuma Faaliyetleri Anketi
Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte Yapılan Değişikliğe Dava Açtık
2024 Yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme İşlemlerinde 31 Aralık Tarihi Baz Alınsın
Öğretici: Öğretmen Atamalarında Uygulanacak Mülakata Dava Açacağız
Bahçeli'den Öğretmenlik Meslek Kanunu ve Öğretmene Şiddet Açıklaması