“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Anısına 4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi” Düzenliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Anısına 4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi” Düzenliyoruz
Abone ol
2016 yılında başlayarak her yıl düzenlediğimiz bilimsel kongrelerimize bu yıl 4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi ile devam ediyoruz.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi, Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği (UAESEB) ile birlikte 30 Kasım-03 Aralık 2023 tarihleri arasında 4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi düzenliyor.

Mühendislik ve fen bilimleri alanında bilimsel çalışmaların sunulacağı, 6 Şubat tarihinde başlayan ve 11 ilimizde yıkımlara yol açan, ülkemizi yediden yetmişe hepimizi tarifsiz acılara boğan depremin bir daha Türk milletine aynı acıyı yaşatmaması gayesi ile çözüm önerilerinin pek çok boyutta ele alınacağı bilimsel çalışmaların da yapılacağı bu kongrenin Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023’ten 2123’e cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına bir altın çağ önerisi olacağını umuyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Dünyada her şey için; uygarlık için, hayat için, başarı için en hakiki mürşit ilimdir; fendir. İlim ve fennin dışında rehber aramak dikkatsizliktir, bilgisizliktir, yanlışlıktır.” cümlesini bir muştu olarak kabul edip cumhuriyetimizin bize yüklediği misyonu gerçekleştirme, milletimizin çekmiş olduğu acı ve ıstıraplardan kurtulması adına sırtladığımız aydınlık yarınlar sorumluluğunu yerine getirmede bir katkı olacağına inandığımız bu uluslararası kongre Türk Tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti’ne armağan olsun.

Türk Eğitim Sen’ her durum ve şartta aklı, bilimi, ahlakı ve ortak aklı rehber edinmeyi kendisine prensip olarak edinerek Türk milletinden, Türkiye Cumhuriyeti’nden yana sendikal mücadelesine devam ederken akademisyen ve eğitim çalışanlarının emeklerini de bu vesile ile bilimsel literatüre taşımayı amaçlamaktadır.

Düzenleyeceğimiz bu anlamlı kongreye katkı sunmak isteyen; çalışkan, gayretli, araştırmacıları, eğitim çalışanlarını ve bilim insanlarını kıymetli eserleri ile aramızda görmekten kıvanç duyacağız.

Özet Gönderme: 01 Mart-30 Mayıs 2023

Özet Değerlendirmelerinin Yazarlara Bildirilmesi: 15 Haziran 2023

Tam Metinlerin Gönderilmesi: 15 Haziran-1 Eylül 2023

Tam Metin Değerlendirmelerinin Yazarlara Gönderilmesi: 20 Eylül 2023

Düzeltilmiş Tam Metinlerin Gönderilmesi: 15 Ekim 2023

 

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilim Ve Sanat Merkezleri Resim Ve Müzik Yetenek Alanı Ön Değerlendirme Uygulamaları BaşlıyorÖnceki Haber

Bilim Ve Sanat Merkezleri Resim Ve Müzik...

Tekirdağ'da Öğretmen Ve Öğrenciler Soba Yaparak Ekmek ÜretiyorSonraki Haber

Tekirdağ'da Öğretmen Ve Öğrenciler Soba...

Yorum Yazın

Deprem nedeniyle eğitime ara verilen günlerde hangi ek ders ücretleri ödenir?
Memura Refah Zammı Verilmelidir
Sosyal Araştırmalar ve Yenilik Enstitüsü Protokolü YÖK’te imzalandı
AES: MEB becayiş uygulamasını hayata geçirmelidir
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’na katıldık
Rehber Öğretmenlerin Normu Bulunmayan Okullara İkinci Görev Niteliğinde Görevlendirilme Uygulamasına Dava Açtık
Afet bölgesi eğitim faaliyetleri hakkında bakanlıktan açıklama
Öğretici: Torba Kanuna Çalışanların Sorunları Da Eklenmelidir
TEKNOFEST 2023 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
Torba kanunla eksiklikler tamamlanmalıdır
Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programını Başvuru Sonuçları Açıklandı
Meclis Kapanmadan Kamu Çalişanlarinin Sorunlari Torba Yasaya Girmeli!
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran'da Tamamlanacak, Uzatma Yapılmayacak
Gaziantep’te deprem nedeniyle idari izinli sayılan öğretmenlere ek ders ücreti ödenir mi?
Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı