Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 6 Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi alıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 6 Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi alıyor
Abone ol
Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik Birimlerine, 2 sayılı Genel Kadro Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ilgili maddeleri, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Müracaat Edecek Adaylardan İstenilen Belgeler
1. Başvuru Dilekçesi (Dilekçe örneğine online başvuru sisteminde ulaşılabilmektedir Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun birimi, anabilim dalı, unvanı, derecesi ve adayın ikametgah adresi, telefon numarası, e-mail adresi vs. açıkça belirtilmelidir. Dilekçe, ıslak imzalı olarak online başvuru sistemine yüklenmelidir.)
2. Nüfus Cüzdanı Sureti
3. Özgeçmiş
4. Erkek adaylar için askerlikle ilgili belge
5. Lisans/Lisansüstü diplomalarının veya geçici mezuniyet belgelerinin onaylı sureti (Yabancı Yükseköğretim Kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belge)
6. Lisansüstü Eğitim Gördüğüne dair onaylı belge (Araştırma Görevlisi kadroları için)
7. Lisans Eğitimi ile ilgili Transkript
8. ALES Belgesi
9. 1 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
10. Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi
11. Tecrübe durumunu gösterir belge
12. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir Kamu Kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için)
13. Adli Sicil Kaydı Belgesi
* Başvurularda e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belgeler ile Resmi Kurumlarca onaylı belgeler kabul edilmektedir.

Başvuru Hakkında Bilgiler:
1- Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.
2- Araştırma görevlisi kadrolarına 2547 sayılı Kanun’un 50/d maddesi uyarınca atama yapılacak olup, araştırma görevlisi ilanına başvuracak  adayların sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmaları gerekir.
3- Adayların Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’teki başvurulan kadroya ait atanma şartları ile ilanda belirtilen diğer şartları sağlaması gerekmektedir.
4- Tüm başvurular https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak alınacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda istenen tüm belgelerin https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
5- İlgili kadrolara müracaat edecek adayların tek bir kadro ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuru yapan adayların her iki başvurusu da değerlendirmeye alınmayacaktır.
6- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edilemeyecektir.
7- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyet notunun 100’lük sisteme göre puanı gerekmektedir. Mezuniyeti notu 4’lük ve 5’lik not sistemine göre olanların 100’lük not sistemine eşdeğerliği hesaplanırken “Yükseköğretim Kurumu Not Dönüşüm Tablosu” kullanılır.
8- Son Başvuru Tarihi, Ön değerlendirme ve Nihai Değerlendirme Sonuçlarının açıklanma tarihi ilanda belirtilmiş olup, adaylar tarafından başvurunun yapılan birimlerin internet sayfasından yayımlanan sonuçların takip edilmesi gerekmektedir. İlgili web sayfalarından yapılan tüm duyurular  tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
9- İdarenin uygun görmesi halinde ilanın her aşaması iptal edilebilir.

SINAV TAKVİMİ:
Adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde ilgili birimlere başvuru yapmaları gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ : 13.01.2023
ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ : 20.01.2023
SINAV TARİHİ : 25.01.2023
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 01.02.2023



 

BİRİMİBÖLÜMÜANABİLİM/
ANASANAT DALI
ADETDERECEUNVANYABANCI
DİL PUANI
ALES PUANAÇIKLAMA
MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİM FAKÜLTESİMÜZİK EĞİTİMİMÜZİK EĞİTİMİ17Araştırma
Görevlisi
5070

Konservatuarların Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı lisans ve yüksek lisans mezunu olmak ve Sanatta Yeterlik öğrenimine devam ediyor olmak.
Keman çalgısı üzerine akademik ve sanatsal
çalışmaları olmak.

 

 

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2 sayılı Genel Kadro Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ilgili maddeleri, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi 
alınacaktır.
Müracaat Edecek Adaylardan İstenilen Belgeler
1. Başvuru Dilekçesi (Dilekçe örneğine online başvuru sisteminde ulaşılabilmektedir. Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun birimi, anabilim dalı, unvanı, derecesi ve adayın ikametgâh adresi, telefon numarası, e-mail adresi vs. açıkça belirtilmelidir. Profesör kadrosuna başvuracak adayların başlıca araştırma eserini dilekçelerinde belirtmeleri gerekmektedir. Dilekçe, ıslak imzalı olarak online başvuru sistemine yüklenmelidir.)
2. Nüfus Cüzdanı Sureti
3. Özgeçmiş ve yayın listesi ile ilan açıklamasında belirtilen alanlar başta olmak üzere tüm bilimsel çalışma ve yayınlara ait bilgi ve belgeler (Tüm belgelerin online başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir.)
4. Erkek adaylar için askerlikle ilgili belge
5. Lisans, yüksek lisans, doktora/sanatta yeterlik belgesi ve doçentlik belgesi (Yurtdışından alınmış ise denkliğinin YÖK/Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylandığını gösterir belge)
6. 1 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
7. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir Kamu Kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için)
8. Adli sicil kaydı belgesi
* Başvurularda e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belgeler ile Resmi Kurumlarca onaylı belgeler kabul edilmektedir.

Başvuru Hakkında Bilgiler:
1- Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.
2- Adayların Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ndeki başvurulan kadroya ait atanma şartları ile ilanda belirtilen diğer şartları sağlaması gerekmektedir.
3- Tüm başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik ortamda alınacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda istenen tüm belgelerin https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
4- İlgili kadrolara müracaat edecek adayların tek bir kadro ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuru yapan adayların her iki başvurusu da değerlendirmeye alınmayacaktır.
5- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edilemeyecektir.
6- İdarenin uygun görmesi halinde ilanın her aşaması iptal edilebilir.

 

İLAN NOBİRİMBÖLÜMABD/ASDÜNVANADETDERECEŞARTLAR
2022-03-1SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİGELENEKSEL TÜRK SANATLARIGELENEKSEL TÜRK SANATLARIPROFESÖR11Geleneksel Türk El Sanatları alanında sanatta yeterlik veya doktora derecesi almış olmak. Güzel Sanatlar Temel Alanı, Geleneksel Türk Sanatları alanında doçentliğini almış olmak. Türk Minyatür
Sanatı alanında akademik çalışma yapmış olmak.
2022-03-2SANAT VE TASARIM
FAKÜLTESİ
RADYO,
TELEVİZYON VE SİNEMA
RADYO,
TELEVİZYON VE
SİNEMA
PROFESÖR11Türkiye’de Özel Televizyonculuğun Tarihi ve AB
Müzakere Sürecinde Basın alanlarında akademik çalışma yapmış olmak.
2022-03-3İCRA SANATLARI FAKÜLTESİÇALGI EĞİTİMİÜFLEMELİ VE VURMALI ÇALGILARDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ11Müzik ile ilgili Anabilim/Anasanat Dallarının birinde Sanatta Yeterlik veya Doktora yapmış olmak. Flüt çalgısı üzerine sanatsal etkinlikleri
olmak.
2022-03-4İCRA SANATLARI FAKÜLTESİÇALGI EĞİTİMİTUŞLU
ÇALGILAR
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ15Müzik ile ilgili Anabilim/Anasanat Dallarının birinde yüksek lisans ve Sanatta Yeterlik veya Doktora yapmış olmak. Piyano çalgısı üzerine
sanatsal etkinlikleri olmak.
2022-03-5MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİM
FAKÜLTESİ
MÜZİK EĞİTİMİMÜZİK EĞİTİMİDOÇENT11Müzik Eğitimi ile ilgili Anabilim/Anasanat Dallarının birinde yüksek lisans ve doktora derecesi almış olmak. Güzel Sanatlar Temel Alanı, Müzik alanında doçentliğini almış olmak. Müzik Teorisi
alanında akademik çalışma yapmış olmak.
2022-03-6MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİM
FAKÜLTESİ
GÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİGÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ15Resim-İş Eğitimi alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Otoetnografi alanında akademik çalışma yapmış olmak.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Microsoft Türkiye’nin Açık Büfe Teknoloji Günleri başlıyorÖnceki Haber

Microsoft Türkiye’nin Açık Büfe Teknoloj...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Alımı YapacakSonraki Haber

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi...

Yorum Yazın

Bursluluk Sınavı Sonucu Açıklandı
Öğretmenlik Meslek Kanunu önümüzdeki günlerde TBMM gündemine geliyor.
#ÖMKmeclise Hashtag’i İle Eğitim Çalışanlarının Sesi Olduk.
İşte kalem kalem tasarruf tedbirleri
Öğretmenlik Meslek Kanunu Bu Defa Beklentiyi Karşılamalıdır
Ortaöğretim derslerine yönelik 9, 10, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde konu özetleri
Dijital Öğrenme Köprüsü
Türkçemizin hazinelerini keşfetmeye devam ediyoruz
Banka Promosyon Anlaşmasının Merkezi(Cumhurbaşkanlığınca) Yapılması İle İlgili Resmî Yazımızı Cumhurbaşkanlığı Makamı’na Gönderdik
Eğitim: 2024 Yılı “eTwinning Kalite Etiketi” Başvuru Süreci
“21. Yüzyılda Türkiye’nin Kültür Seferberliği” kitabı yayında
2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı!
İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirmelerde Belirtilen Görev Süresinin 31 Aralık Olarak Değiştirilmesini Talep Ettik
Ankara 6. İdare Mahkemesi: “%2 Düzenlemesi Nedeniyle Ödenmeyen Toplu Sözleşme İkramiyelerinin, Geçmişe Dönük Olarak Ödenmesi Gerekir.”
İşte Yıl Sonu Faaliyet Haftası Planı ve Sunusu
Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları E-Kılavuzunu Yayınladı
İkinci Görev Kapsamında İdareciliğe Atananlar, İl Dışı Tayin İsteyememe Tehdidi Altında Kalmıştır
Teknofest Çeşitli Kategorilerdeki Yarışma Sonuçları Açıklandı!
Okul Sporları Duyuruları
Ortaokul Öğrencileri İçin İlk Kez "Zanaat Okulu" Açılacak