İstanbul Atlas Üniversitesi 8 Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi, 21 Öğretim Üyesi alıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Atlas Üniversitesi 8 Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi, 21 Öğretim Üyesi alıyor
Abone ol
Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar hakkında Yönetmelik'in İlgili Maddeleri Uyarınca “Öğretim Elemanı” Alınacaktır.

Başvurular, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde, Üniversitemiz İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı' na şahsen/posta yolu ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.
*ALES puan türü başvuru yapan adayın lisans mezuniyeti dikkate alınarak belirlenecektir.

İlan Başlama Tarihi : 19.01.2023
İlan Bitiş Tarihi : 02.02.2023
Ön Değerlendirme Tarihi : 06.02.2023
 Sınav Giriş Tarihi : 08.02.2023
Sonuç Açıklama Tarihi : 10.02.2023
Sonuçların Açıklanacağı
İnternet Adresi : www.atlas.edu.tr
Başvuru Yeri : Hamidiye Mah., Anadolu Cad., No:40/2 Kağıthane/İSTANBUL / 444 34 39
 

S/NFAKÜLTE / BİRİMBÖLÜM / PROGRAMKADRO UNVANIKADRO SAYISIUZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR*ALES PUANIYDS/
Eşdeğeri (İngilizce)
1Meslek Yüksekokuluİç Mekan Tasarımı Programı1Öğr. Gör.İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.70-
2Sağlık Bilimleri FakültesiBeslenme ve Diyetetik
Bölümü
1Öğr. Gör.Beslenme ve Diyetetik Bölümü lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olup, alanında doktora yapıyor olmak.7050
3Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü1Öğr. Gör.Hemşirelik lisans mezunu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında tezli yüksek lisans mezunu olup, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapıyor
olmak.
7050
4Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü1Öğr. Gör.Hemşirelik alanında lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olmak. Hemşirelik Esasları alanında doktora yapıyor olmak.7050
5Sağlık Bilimleri FakültesiFizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü1Öğr. Gör.Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.7050
6Sağlık Bilimleri FakültesiEbelik Bölümü1Arş. Gör.Ebelik veya Hemşirelik lisans mezunu olmak ve Ebelik veya Hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapıyor ya da yapmış
olmak.
7050
7Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik
(İngilizce) Bölümü
1Arş. Gör.Hemşirelik lisans mezunu olmak ve İç Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapıyor olmak.7050
8Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik İngilizce BölümüHemşirelik (İngilizce) Bölümü1Arş. GörHemşirelik lisans mezunu olmak ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.7050


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
* Başvuru Dilekçesi
* Başvuru Formu
* YÖK Formatında Özgeçmiş
* Diploma Fotokopileri, E-Devlet kapısından alınan Mezuniyet Belgesi ve Lisans ve Lisansüstü Eğitiminin Onaylı Transkripti
* Yurt dışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca diploma denkliğinin onaylandığını gösterir belge
* ALES Belgesinin Fotokopisi veya İnternet Çıktısı
* Lisans Eğitiminin Puan Türünü Gösterir ÖSYS Kazandı Belgesi
* Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesinin Fotokopisi veya İnternet Çıktısı
* Hizmet Belgesi (Çalışmış olduğuna dair yazı)
* Nüfus Cüzdan Fotokopisi
* Vukuatlı Nüfus Kaydı ve Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir)Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu' nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde, Üniversitemiz İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na şahsen/posta yolu ile yapılabilir.
Postadaki gecikmeler, eksik belge ile yapılan veya süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan Başlama Tarihi : 19.01.2023
İlan Bitiş Tarihi : 02.02.2023
Başvuru Yeri : Hamidiye Mah., Anadolu Cad., No:40/2 Kağıthane/İSTANBUL / 444 34 39
 

S/NFAKÜLTE / BİRİMBÖLÜM / PROGRAMANABİLİM DALI / BİLİMDALIKADRO UNVANIKADRO SAYISIUZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR
1Tıp Fakültesi (İngilizce)Dahili Tıp Bilimleri Bölümüİç Hastalıkları Anabilim DalıProf. Dr.1İç Hastalıkları alanında doçentlik unvanına sahip olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
2Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüEndodonti Anabilim DalıDoç. Dr.1Endodonti Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
3Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüEndodonti Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Endodonti Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
4Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüEndodonti Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Endodonti Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
5Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüPedodonti Anabilim DalıProf. Dr.1Pedodonti Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
6Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüPedodonti Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Pedodonti Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
7Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüPeriodontoloji Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Periodontoloji Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
8Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüPeriodontoloji Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Periodontoloji Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
9Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
10Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim DalıDr. Öğr. Üyesi1Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
11İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme Bölümü (İngilizce) Dr. Öğr. Üyesi1Doktorasını Pazarlama alanında yapmış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
12Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMoleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Bölümü Dr. Öğr. Üyesi1Moleküler Biyoloji alanında doktorasını tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
13Sağlık Bilimleri FakültesiBeslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi1Kimya lisans mezunu olmak, Gıda Mühendisliği alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
14Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü (İngilizce) Prof. Dr.1Halk Sağlığı Hemşireliği alanında doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
15Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü (İngilizce) Prof. Dr.1Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinden doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
16Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü (İngilizce) Doç. Dr.1Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinden doçentliğini almış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
17Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü (İngilizce) Dr. Öğr. Üyesi1Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinden doktora yapmış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden 85 ve üzeri puana sahip olmak.
18Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi1Hemşirelik lisans mezunu olmak ve Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak.
19Meslek Yüksekokuluİç Mekan Tasarımı Programı Dr. Öğr. Üyesi1İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım alanlarından birinden doktora yapmış olmak.
20RektörlükOrtak Dersler Dr. Öğr. Üyesi1Türk Dili ve Edebiyatı lisans mezunu olmak. Eski Türk Dili alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak. Türk Dili alanında doktora yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesi olmak.
21RektörlükOrtak Dersler Dr. Öğr. Üyesi1Türk Dili ve Edebiyatı lisans mezunu olmak. Eski Türk Edebiyatı bilim dalında yüksek lisans ve doktora mezunu olmak. Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesi olmak.



BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
* Başvuru Dilekçesi
* Başvuru Formu
* YÖK Formatında Özgeçmiş
* Diploma Fotokopileri Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi (Doçent adaylar için),
* Yurt dışından alınan diploma var ise, Üniversitelerarası Kurulca onaylanan Denklik Belgesi
* Nüfus Cüzdan Fotokopisi
* Fotoğraf (2 Adet)
* Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan, Profesör İçin: 6 (Altı) takım dosya (1'i matbu 5'i CD), Doçent ve Dr.Öğretim Üyesi İçin: 4 (Dört) takım dosya (1'i matbu 3'ü CD)
* Akademik Unvana Atanma Yazıları Profesör, Doçent, Dr.Öğretim Üyesi Atama Yazıları (Varsa)
* Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi KPDS/YDS veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge (Varsa)
* Vukuatlı Nüfus Kaydı ve Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir)

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi ,Okul sinema günleri başladıÖnceki Haber

Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Bir...

İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanıSonraki Haber

İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim elem...

Yorum Yazın

Okul Sporları Duyuruları
Türkiye-Arnavutluk Gençlik Değişimi Programı sonuçları
Türk üniversiteleri ve rektörlerden ABD’de Gazze’deki vahşeti protesto eden üniversite öğrencilerine yönelik şiddete tepki​
24 konuyu YÖK Kurum İdari Kurulu gündemine taşıdık
TEKNOFEST Montu Kazanan 10 Şanslı Kişi Belli Oldu!
İstihdama Yönelik Yüksek Lisans Burs Programı
Milli Eğitim Bakanlığı, Müfredat Değişiklikleriyle Neyi Amaçlıyor?
Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!
Yeni Müfredatta "Türkçe" Derslerinde "Dört Dil Becerisi" Odaklı Köklü Değişiklik
"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredatla "Beceri" Temelli Sadeleştirilmiş Ve Derinlemesine Öğrenme Yaklaşımı
Dersimiz Futbol Temalı Futbol Gelişim Projesi Tanıtıldı
Talip Geylan'dan Önemli Açıklamalar
Genç Öğretmenlerimizin Mücadelesini Hiç kimse İstismar Edemez!
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı, Kamuoyunun Görüşüne Açıldı
Kadın Öğretmene Yumruk Atan Öğrenci Velisi Adalete Teslim Edildi
Bu ülkede hangi mesleğin ücretlisi var?
Eğitimin taşıyıcı kolonu öğretmendir!
Türk Eğitim Sen Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin Ek Ödeme Oranı Alabilmesi İçin Talepte Bulundu
Türk Eğitim Sen Okul ve Kurumlarda Güvenlik Kameralarının Mevzuata Uygun Kullanımı İçin Talepte Bulundu
Bakan Tekin: ”Öğretmene şiddet hadiselerine yönelik idari ve adli süreçlerin takipçisi olacağız”