Saadet Partisi TBMM Grup Toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi TBMM Grup Toplantısı
Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Milli görüş gömleğini çıkaran ile milli görüş gömleğini kendisinin sanan arasındaki işbirliği, herkesin malumudur. Taklitçiliğin ve işbirlikçiliğin hüküm sürdüğü bu süreçte işimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, yapılan yanlışları ifşa, yapılması gereken doğruları izah eden biz olmamıza ve bu noktada takdir edilmemize rağmen, milletimizin seçimde mührü neden başka partilerin üzerine vurduğunu elbette değerlendireceğiz." dedi.

Saadet Partisi TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Karamollaoğlu, Gazze'nin hala kanayan bir yara ve yürek sızısı olduğunu belirtti.

Üç çeyrek asırdır devam eden ve 7 Ekim'den bugüne her geçen gün daha da şiddetlenen siyonist zulmün, ramazan ve bayram dinlemediğini dile getiren Karamollaoğlu, olup bitenlerin dünyanın güzünün içine baka baka, Müslümanlara adeta meydan okurcasına yapıldığını kaydetti.

Karamollaoğlu, sözde asli görevleri dünya üzerinde huzur ve barışı tesis etmek olan uluslararası kurum ve kuruluşların ise aylardır kör, sağır ve dilsiz kesildiğini söyledi.

Gelişmiş kabul edilen batılı ülkelerin söz konusu suçlu siyonist rejim olunca tüm değerleri rafa kaldırdığını belirten Karamollaoğlu, "Bir kez daha açıkça görülmüştür ki batı medeniyeti her şeyiyle iflas etmiştir." ifadesini kullandı.

İslam dünyasının da sınıfta kaldığını dile getiren Karamollaoğlu, "Esas üzücü olan ve bizi dehşete düşüren de İslam aleminin tavrıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Hak ile batılın mücadele merkezinin bugün Gazze olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, bu imtihandan geçemeyen hiçbir insanın, kurumun, partinin veya iktidarın diğer sınavlardan geçme imkanı bulunmadığını kaydetti.

- 31 Mart seçimleri

Karamollaoğlu, parti veya şahıs ayırt etmeden 5 yıl boyunca görev yapacak tüm belediye başkanlarına, muhtarlara ve belediye meclis üyelerine başarı diledi.

Seçim çalışmalarında devlet imkanlarının iktidar için kullanıldığını savunan Karamollaoğlu, teşkilat mensupları ve vatandaşların katkılarıyla oluşturulmuş bir bütçeyle seçim kampanyasını yürüttüklerini dile getirdi.

Seçim sürecinde kendini ifade etmek adına bütün kulvarları zorladıklarını anlatan Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Zira bizim siyasetimiz yolunu bulma derdinde olanların değil hakikate dair yol alma hedefine inananların işidir. Bizim partimiz ve fikrimiz, yolu kendine mülk etme hevesiyle yanıp tutuşanların değil iyiye, güzele ve doğruya giden yolu açma peşinde koşanların durağıdır, partisidir. Biz, Erbakan hocamızın işlerini örnek, fikrini esas alarak hakikate mevzi kazandırmak adına siyaset yaparız ve yapıyoruz, yapmakta da devam edeceğiz. Her konuyu pazarlığa dönüştürerek konjonktürel teveccühe talip olanlar bugün varlar ama dün yoktular ve emin olun yarın da olmayacaklar. Doğruyu pazarlayanların, doğru yapanlardan ve doğruyu yaşayanlardan daha fazla itibar görmesi, hatta öne geçmesi, daimi bir konum değil geçici bir durumdur. Biz Saadet Partisi olarak, sesimizin duyulmasını, fikrimizin anlatılmasını engellemek isteyeni de neden engellemek istediğini de biliyoruz. Çünkü bizim durduğumuz yer ve söylediklerimiz birilerinin hem sahteliğini hem de sahteciliğini ifşa ediyor. Çünkü iktidar partisi ve müttefikleri, bizim kendilerini faş eden siyasetimizden rahatsızlar. Bu çevreler bu nedenle, bizi taklit etmeye, milli görüşün fikri yapısını tahrif ve tahrip etmeye meyilli bir oluşumu palazlandırdılar. Hatta 'Milli görüşü kim temsil ediyor?' tartışmasını bile başlatmaya yeltendiler. Milli görüş gömleğini çıkaran ile milli görüş gömleğini kendisinin sanan arasındaki işbirliği herkesin malumudur. Taklitçiliğin ve işbirlikçiliğin hüküm sürdüğü bu süreçte işimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, yapılan yanlışları ifşa, yapılması gereken doğruları izah eden biz olmamıza ve bu noktada takdir edilmemize rağmen, milletimizin seçimde mührü neden başka partilerin üzerine vurduğunu elbette değerlendireceğiz."

Karamollaoğlu, milletin 31 Mart'ta iktidar partisine mesaj verdiğini, ana muhalefet partisine de kredi tanıdığını dile getirdi.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turist Rehberleri Ve Seyahat Acentelerine İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Genel KurulundaÖnceki Haber

Turist Rehberleri Ve Seyahat Acentelerin...

TBMM Genel Kurulu ToplandıSonraki Haber

TBMM Genel Kurulu Toplandı

Yorum Yazın

Aksoy Hukuk Makam Sahiplerinin Silahı Değil, Mağdurların Kalkanıdır!
30 Nisan Salı önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (29 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
Grafiklerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 
Öğretmenler Odası toplantımız, bu hafta Diyarbakır’da!
OGM Materyal Soru Bankası
Öğrenci Liderliği Burs Programı
Eğitim Çalışanları Arasında Oluşan Ücret Farkları, Gün Geçtikçe Kangren Haline Geliyor
2024 YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvurular başladı
Okul Sporları Duyuruları
Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutman ve Öğretmenlerin 2024 Yılında Yapılan Mesleki Yeterlilik Sınav Sonuç Bilgileri
Türk Eğitim-Sen Geçici Personel Olarak Çalışılan Sürelerin Kazanılmış Hak Aylığında Değerlendirilmesi İçin Dava Açtı
Deprem Nedeniyle Bölgeden Ayrılan Öğretmenlere Süre Şartı Aranmadan Geri Dönme Hakkı
Rehber Öğretmenlere Artırımlı Ek Ders Ücreti İle İlgili Verilen Olumlu Karar Kesinleşti
Türk Eğitim-Sen İdari Personelin Yer Değişikliği İçin Topladığı İmzaları YÖK’e İletti
“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Yeni Müfredat Taslağı Hakkında Öğretmen ve Akademisyen Görüşleri Araştırması
"Teknoloji Bağımlılığı" İle "Siber Zorbalık" Konuları Yeni Müfredatta
Bakan Tekin, Ülke Tv'de Eğitim Gündemini Değerlendirdi
Yakın zamanda öğretmen atama rakamları açıklanacak
Öğretmenlere becayiş geliyor