Genel Müdürlüğümüz millî eğitim uzmanlarından Dr. Emrah ÖZYÜREK ve Dr. Erçin ŞAHİN yemin ederek aday memurluktan asil memurluğa adım attılar.

Memur Enflasyona Ezilmesin, Ek Zam Verilsin!
Memur Enflasyona Ezilmesin, Ek Zam Verilsin!
İçeriği Görüntüle

Genel Müdürümüz Sayın Halil İbrahim TOPÇU ve Genel Müdürlüğümüz personelinin katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde, aday memurlarımız 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 6. maddesi gereğince Türk bayrağımız üzerine el koyarak yemin ettiler.

Genel Müdürümüz, millî eğitim uzmanlarımızın edecekleri yeminin önemini hatırlattı. Devlet memurluğu görevinin, başta Türkiye Cumhuriyeti Anayasası olmak üzere tüm kanunları gözeterek tarafsız, millî ve manevi değerlere bağlı yürüteceğimize dair bir birey olarak vereceğimiz namus ve şeref sözü olduğunu ifade etti. Yemin sonrasında Genel Müdürümüz, hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, millî eğitim uzmanlarımız Dr. Emrah ÖZYÜREK ve Dr. Erçin ŞAHİN'e memuriyet hayatlarında başarılar diledi.