Bilim Esenler kapılarını açtı!
@TCSanayiBakanımız@mfatihkacir’ın teşrifleriyle gerçekleşen törenle TÜBİTAK Bilim Merkezlerimize bir yenisi daha eklendi. Etkileşimli öğrenme yaklaşımı odağında, ziyaretçilerimizi deneyerek ve keşfederek öğrenme sürecinin aktif bir parçası hâline getirdiğimiz Bilim Esenler’de; Uzay ve havacılık, Doğa bilimleri, Matematik, Tasarım, Teknoloji atölyeleri yer alıyor. Bilimi herkes için ulaşılabilir kılma hedefimizle, merakın, öğrenmenin ve üretmenin önündeki sınırları kaldırmak için TÜBİTAK Bilim Merkezlerimize her yaştan bilimseveri bekliyoruz!
Bilim Esenler kapılarını açtı! 🥳
— TÜBİTAK (@Tubitak) April 22, 2026
👥 @TCSanayi Bakanımız @mfatihkacir’ın teşrifleriyle gerçekleşen törenle TÜBİTAK Bilim Merkezlerimize bir yenisi daha eklendi.
Etkileşimli öğrenme yaklaşımı odağında, ziyaretçilerimizi deneyerek ve keşfederek öğrenme sürecinin aktif bir parçası… pic.twitter.com/dQag37iGuU
Bilim Esenler Açılış Töreni | #CanlıYayın https://t.co/eE9One36l2
— TÜBİTAK (@Tubitak) April 22, 2026







