Allah mesut etsin. Kıymetli meslektaşlarımız büyük acı yaşadılar. İnşallah ele ele vererek, gönül gönüle durarak acılarını saracak, kalan ömür yolunu birlikte yürüyecekler. Rabbim bir daha acılar göstermesin.
İKİNCİ BAHARA EVET DEDİLER
Asrın felaketinde ailelerini kaybeden Gaziantepli öğretmen Mehmet Aydın ile Osmaniyeli öğretmen Ayşe Özdemir, MHP tarafından düzenlenen Depremzede Öğretmenlerin Buluşması programında tanıştıktan sonra evlilik kararı alarak ikinci bahara "evet" dedi.
İKİNCİ BAHARA EVET DEDİLER
— Bengü Türk (@benguturktv) May 7, 2025
Asrın felaketinde ailelerini kaybeden Gaziantepli öğretmen Mehmet Aydın ile Osmaniyeli öğretmen Ayşe Özdemir, MHP tarafından düzenlenen Depremzede Öğretmenlerin Buluşması programında tanıştıktan sonra evlilik kararı alarak ikinci bahara "evet" dedi. pic.twitter.com/O9lbS8RfvN







