Genel Başkanımız Talip Geylan, öğretmenlerin uzman ya da başöğretmenlik sertifikalarını aldıkları tarihi takip eden maaş gününde tazminatlarının ödenmesini gerektiğini kaydederek, bu tazminatların da emeklilik kesintisine dâhil edilmesini istedi.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şunları kaydetti:

“Öğretmenlerimize hayırlı olsun. Çevrimiçi eğitimler 1 Eylül’de başlayacak. Eğitimini tamamlayan meslektaşlarımıza, uzman ya da başöğretmen sertifikalarını aldıkları tarihi takip eden maaş gününde tazminatları ödenmelidir. Ayrıca öğretmenlerimiz, tazminatların emekli kesintisine dahil edilmesi hususunda da Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’den tedbir almasını bekliyorlar.” dedi.

İlgili Kılavuz İçin Tıklayınız

@TalipGeylan06

2025 YILI UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞÖĞRETMENLİK TAKVİMİ YAYIMLANDI

Öğretmenlerimize hayırlı olsun. Çevrimiçi eğitimler 1 Eylül’de başlayacak. Eğitimini tamamlayan meslektaşlarımıza, uzman ya da başöğretmen sertifikalarını aldıkları tarihi takip eden maaş gününde tazminatları ödenmelidir. Ayrıca öğretmenlerimiz, tazminatların emekli kesintisine dahil edilmesi hususunda da@tcmebve Sayın Bakan@Yusuf__Tekinden tedbir almasını bekliyorlar.

MEB-EKYS kapsamında uygulanacak yazılı sınavın konu başlıkları ve ağırlıkları belirlendi
MEB-EKYS kapsamında uygulanacak yazılı sınavın konu başlıkları ve ağırlıkları belirlendi
İçeriği Görüntüle

Resim