GETEM 2022 Kurumsal Katkı Sertifikası Töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GETEM 2022 Kurumsal Katkı Sertifikası Töreni
Abone ol
İSTANBUL / BAKIRKÖY - Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi GETEM 2022 Kurumsal Katkı Sertifikası Töreni

GETEM 2022 Kurumsal Katkı Sertifikası Töreni

GETEM 2022 Kurumsal Katkı Sertifikası Töreni
 

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında başladık bu projeye. Her yıl okulumuzun gönüllü öğrencileriyle birlikte, görme engelliler için test kitapları seslendiriyor ve Boğaziçi ünv. GETEM kitaplığına kazandırıyoruz. Seslendirdiğimiz kitaplar ülkemiz genelindeki bütün görme engelli bireylerin erişimine sunuluyor.

Bu yıl 6.gönüllü grubumuzla yeni kitaplar seslendirmek için çalışmalara başladık. Okul olarak hedefimiz, görme engelli arkadaşlarımız için her yıl  en az bir test kitabı seslendirmek ve Boğaziçi Ünv. GETEM kitaplığına kazandırarak ülkemiz genelindeki görme engelli arkadaşlarımızın erişimine sunabilmektir.

Kitapları seslendirirken görme engelli iki arkadaşımızı okulumuzda ağırladık, öğrencilerimiz seslendirdikleri kitapların okuyucularıyla tanışma fırsatı buldular hep birlikte değerli anlar paylaştılar.

Boğaziçi Ünv. GETEM yetkililerini de okulumuzda ağırladık bizlere seminer verdiler kitap seslendirme konusundaki aklımıza takılan bütün sorularımızı cevapladılar onlardan çok şey öğrendik.        

Projeye başladığımızdan bu yana görme engelli arkadaşlarımızın hayatlarına dokunurken aslında kendi hayatlarımıza da yansıdı pek çok güzellik.

Eğitim-Öğretimin Corona virüs nedeniyle online olduğu dönemde bile seslendirme çalışmalarımıza devam ettik virüse rağmen kitapları seslendirirken içimizdeki sevgileri büyüttük, başarabilme duygusunu yaşadık, engellerin aslında olmadığını öğrendik ve çok değerli gönül dostları kazandık.

Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi öğrencileri gönüllü okuyucu gruplarıyla yıllardır hayatlara dokunarak, kendimizi fark ederek, gönülden gönüle köprüler kurarak ve hiçbir karşılık beklemeden sesli kitaplar oluşturmaya devam ediyoruz.

Sesli kitaplarımızı Boğaziçi Ünv. GETEM kitaplığına kazandırarak ülkemiz genelindeki görme engelli arkadaşlarımızın erişimine açmaktan büyük bir onur duyuyoruz.

06-11-202206-11-202206-11-202206-11-202206-11-2022

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Eğitim-Sen Olarak, ÖMK’ya Değil, Kariyer Düzenlemesinin SINAVLA Yapılmasına Karşıyız!Önceki Haber

Türk Eğitim-Sen Olarak, ÖMK’ya Değil, Ka...

Araştırma Üniversiteleri Toplantısı Elazığ'da yapıldıSonraki Haber

Araştırma Üniversiteleri Toplantısı Elaz...

Yorum Yazın

"Buğday Tanesi" Filmi; Öğrenci, Öğretmen Ve Velilerle EBA'da Buluşuyor
60 saniyede bugün (02 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti.
3 Aralık Pazar önemli gündem başlıkları
Memur Sendikacılığında Sosyal Medyanın Kullanımı Ve Önemi Çalıştayımızı Tamamladık
Hükümetimizden; Memurlarımızın Sorunlarını İçeren Bir Torba Yasa (Memur Paketi) Bekliyoruz
İlkesel olarak alan değişikliğini doğru bulmuyorum!
MEB’den Cumhuriyetin 100. Yılına "Armağan"
Çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği mezunları özel eğitim okullarında görev yapabilir mi?
2 Aralık Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (01 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti
Sakarya’dan başlayan “Filistin’e Özgürlük Yürüyüşü” Anadolu’ya yayılacak..
10 dakika teneffüs  
Memura Ocak Ayında Yeniden Değerleme Oranı Kadar; %58 Zam ve İlave %10 Refah Payı Verilmeli
4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi Başladı
Bir Günde Bin Yıl Tarih ve Medeniyet Gezileri
İki Memur Maaşı Bile Yoksulluk Sınırını Geçemiyor
İstanbul Arel Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarının Başvuruları Devam Ediyor
MEB Ortaokullarda "Afet Bilinci" Dersinin Müfredatı Hazırlandı
Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde neler değişti?
Deprem Bölgesinde Özel Okullarda Okuyan Öğrencilere Verilecek Eğitim Öğretim Desteği E-Kılavuzu Yayımlandı